Dødelig cocktail: Scientologi, Psykopati og Ekstremisme

Utdrag fra min dagbok, april 2012:

Jeg står musestille ved enden av kjellertrappen, titter opp og lytter etter ham. Var han ikke her nede tidligere i dag, tok han med seg noe verktøy? Jeg frykter han står bak veggen med en hammer, klar til å slå meg i hodet når jeg kommer opp trappen. Blikkene hans har blitt mer og mer ondskapsfulle. Jeg tror ikke jeg overlever sommeren. Lyset fra entreen kaster ingen skygger. Jeg går forsiktig opp trappen med hendene over hodet for å beskytte meg mot slag. Han var heldigvis ute i hagen ennå.

Translate »
EnglishFrenchGermanNorwegianRussianSpanish
EnglishFrenchGermanNorwegianRussianSpanish

Konstant redsel. Hvor går grensene, hva er han egentlig i stand til å finne på? Han er tross alt voldsdømt og har sittet i fengsel. Hva blir det neste?

Han fleiper ofte med at han har druknet tidligere kjærester (og svigermødre) i det bunnløse tjernet utenfor huset og deretter muret dem inne i hjørnet av kjelleren.

I hjørnet av kjelleren er det et mindre rom som er tilmuret. Jeg har stått utenfor og lurt på hva som befinner seg på innsiden. Kanskje bare et tilfluktsrom fra krigen eller noe. Enda en skremselstaktikk for å holde meg fast i sitt maktsyke spill.

Dette er et glimt inn i hverdagen min hvor jeg i over 5 år var sammen med en psykopatisk scientolog. Blander man scientologi med psykopati får det svært alvorlige konsekvenser. En dødelig cocktail med hjernevask og ondskap.

Dette er en syk mann. En mann Scientologikirken i København har gått god for og beskyttet i årevis. En mann de mente var perfekt og suksessfull. Og som de håpet de kunne melke for penger og andre fordeler. Selvsagt er det meg det må være noe galt med som ikke lykkes med dette fantastiske funnet av en mann. Hvor mange ganger har jeg ikke bedt om hjelp. I stedet ble jeg straffet, truet, ydmyket og utnyttet på det groveste. Jeg har betalt min pris.

Les også: Hvordan takle en psykopat

Når det ble kjent at jeg hadde funnet en ny kjæreste, Geir Isene, en som kirken har bannlyst fordi han har kritisert dem offentlig, ja, da skulle jeg bannlyses også. En av mine tidligere scientolog-venner som er ansatt i Scientologikirken kontaktet min eks-samboer like etterpå og forteller han at han skal prise seg lykkelig for at vi ikke fikk barn sammen, for nå kan de virkelig se hvilket ondt menneske jeg er som har forlatt “gruppen”. Mitt sanne ansikt har vist seg for dem.

totaler_krieg

Scientologer er så ekstreme i sin tankegang at de får selv ekstremister til å blekne.

3 thoughts on “Dødelig cocktail: Scientologi, Psykopati og Ekstremisme

  1. Min kone jobbet for et selskap eid av en scientolog (en kvinne) som en gang spøkte med henne: “Jeg håper ikke du vurderer å slutte her? Alle kvinnene som sluttet før kontrakten deres gikk ut sin døde innen ett år.” Min kone synes ikke spøken var morsom.

  2. Pingback: Dealing with a sociopath | Anette Iren Johansen

  3. Pingback: Når en mor avskriver sitt barn | Anette Iren Johansen

What do you think?